Laat je inspireren door mijn verhaal in het glossy magazine Zakenvrouwenclub

door | 6 dec 2020 | STTS® Coaching | 0 Reacties

STTS Nicole Naus in glossy magazine Zakenvrouwenclub-3x1

In de (online) community zakenvrouwen.club staan zichtbaarheid, netwerken en meer business centraal.

Een manier om vrouwelijk ondernemerschap zichtbaar te maken is de jaarlijkse glossy met daarin prachtige foto’s en interviews van een dertigtal krachtige zakenvrouwen.

Ook ik kreeg de kans om te vertellen over mijn bevlogenheid, mijn ambities en dromen waarmee ik mijn beroep als adviseur, coach en trainer vormgeef. Altijd rekening houdend met de context, de meetlat, het eigenaarschap en het hier en nu. Daarbij ga ik uit van ieders kwaliteiten en talenten. Ook die van mezelf. Maak eerst jezelf sterk en zeker en dan de ander; dat is een van de bouwstenen van mijn DNA. En van mijn bedrijf. https://www.stts-hr.com/

#zakenvrouwenclub
#ondernemendevrouwen
#interview
#coaching
#training
#hrinnovation
#humanresources
#helder73
#humanbehavior

Download de E-glossy en laat je inspireren door mijn verhaal op pagina 58.