Mijn eerste lustrum is een feit!

Soms brengt het leven je naar een kruispunt waarop je een richting moet kiezen. Zonder de eindbestemming te weten. Omdat de reis belangrijker is dan het doel. Zo ben ik vijf jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart. Een geweldige uitdaging waarin ik mijn kennis, ambities en dromen vorm kan geven. Praktisch en efficiënt. Altijd rekening houdend met de context, de meetlat, het eigenaarschap en het hier en nu. People, purpose, principle, passion en partnerschip, dat is waarover het voor mij gaat.

Ik adviseer, coach, train, ontwikkel en leid op vanuit hoofd en hart. In samenkracht en samenwerking, want niets is mooier dan werken met opdrachtgevers en andere professionals die elk hun eigen kwaliteiten en talenten inzetten. Jezelf en elkaar nog sterker maken.

I am not what happened to me,
I am what I choose to become’

(Carl Gustav Jung)

Terugkijkend op mijn eerste lustrum heb ik de woorden IK, JIJ, WIJ nog beter leren begrijpen en waarderen. Communicatie is zo’n krachtig instrument, het is vooral luisteren naar wat je ziet. De kracht van samen is onuitputtelijk. Daarmee kun je alles bereiken wat je voor ogen hebt.

Dankzij mijn bevlogenheid, de fijne samenwerkingen en de onvoorwaardelijke steun van mijn vier fantastische kinderen, familie en vrienden heb ik de klim naar de bergtop kunnen maken. Het zelfstandig ondernemen smaakt naar meer, veel meer!

Sainte Victoire Montange

De berg Sainte Victoire Montange, welke gelegen ligt in Aix en Provence in Frankrijk, heeft voor mij de volgende betekenis:

  1. Samenkracht en samenwerking is mijn zuurstof wil ik mijn doelen behalen 🍀.
  2. Nieuwe Mindset en uitdagingen waarbij mijn motivatie de motor is🍀.
  3. De kracht van doorzettingsvermogen is vertrouwen hebben in mijzelf en anderen 🍀.
  4. Blijf bij jezelf, authenticiteit is het sleutel woord voor succes 🍀
  5. Ga voor wederzijdse positieve onafhankelijkheid🍀.