Kick-off netwerk Connect2Share was een groot succes! 

Foto: Michel ter Wolbeek

Ik heb contact opgenomen met Loek Peters om als gastspreker deel te nemen aan onze kick-off. Het onderwerp van zijn presentatie ‘Maak de ander beter’ sloot feilloos aan bij het doel van ons netwerk. 
Maak de ander beter in 3 stappen:
1 – Aanwezig zijn
2 – Faciliteer de ander 
3 – Neem verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het werk van de ander

Door het enthousiasme van de aanwezigen konden we stellen dat de keuze voor Loek Peters een juiste keuze is geweest om onze netwerkbijeenkomst mee van start te laten gaan. 

Burggolf de Haverleij had ook alles tot in de puntjes geregeld. De locatie heeft zich hierbij bewezen een uitstekende omgeving te zijn voor onze netwerkbijeenkomsten. 

Connect2Share heeft twee locaties waar de vervolgbijeenkomsten zullen plaats vinden. 
Beide regio’s vinden plaats bij Burggolf, namelijk

Regio Den Bosch – Burggolf De Haverleij

Regio Eindhoven – Burggolf Gendersteyn

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats in Den Bosch op 4 juni a.s. en start om 11 uur. Het onderwerp voor deze bijeenkomst is AVG.We weten allemaal dat het een belangrijk onderwerp is, maar hebben we het ook allemaal goed geregeld?

Aanmelden 4 juni a.s.

De eerste bijeenkomst voor regio Eindhoven vindt plaats op dinsdag 18 juni a.s. en start om 16.30 uur. Door de vele aanmeldingen voor 2 april en het beperkt aantal beschikbare plaatsen, hebben we Loek Peters gevraagd om bij Connect2Share Eindhoven nog een keer als gastspreker aanwezig te zijn. 

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande link.

aanmelden 18 juni a.s.

Onderstaand een kleine impressie van de start van ons mooie netwerk Connect2Share.