Met mijn bedrijf STTS® heb ik ervaring in zowel individuele coaching, team- coaching als trainingen. Alles is maatwerk. En overal vormt gedrag de rode draad. “Onze lichaamstaal en ons gedrag worden aangestuurd door emoties, voelen en denken. Het komt voort uit onze intrinsieke motivatie. Slechts het topje van de ijsberg is zichtbaar, daaronder liggen interessante triggers die aangejaagd worden door onze drijfveren, passie en missie.”

In mijn werk laat ik mij inspireren door grote wetenschappers als David McClelland (ijsbergmodel), Daniel Coleman (kernkwadranten), Daniel Ofman (Kernkwaliteiten) en Sephen Covey (effectief leiderschap). Clare Graves (drijfveren) en het gedachtegoed van Carl Gustav Jung zijn tevens favoriet.

“Waar Jung bijvoorbeeld beschrijft wat het voorkeursgedrag van een persoon is, laat Graves het waarom van dat gedrag zien. De grote kracht ligt juist in de koppeling van deze theorieën.” Alle wetenschap en kennis over menselijk gedrag en interactie is door STTS® vertaald in een praktisch concrete methode.

Om te zorgen dat ook de zakelijke sector hier zijn voordeel uit kan halen, biedt STTS® in een aantal co-creaties diverse modules aan. Zo heeft STTS® een maatwerk training opgezet in aanvulling op de STTS® ComPas Methode. Deze is gericht op bewustwording van de kracht van natuurlijk communiceren. Dat is de basis van het nieuwe samenwerken!

Samen met o.a. Loek Peters (Eigenaar Maak de Ander beter) en Dagmar Pronk (Eigenaar HELDER|73) giet STTS® deze methode modulair in inspiratiesessies, coachsessies en trainingen op maat. STTS® werkt vanuit de visie dat er gebruikt gemaakt wordt van je eigen dynamiek, het bewust inzetten van je drijfveren, weerstanden en omgevingsindicatoren en vooral door te luisteren naar wat je ziet.

Inzicht en bewustwording zijn overal essentieel. Daarmee laat STTS® je trefzeker en stevig varen op je eigen koers en daarmee de koers van een ander.

Interesse in een van de co-creaties neem dan contact met mij op info@stts-hr.com

Of neem een kijkje op mijn website www.stts-hr.com

Klik op onderstaande foto voor de gehele flyer.